Portfolio

Bel voor een afspraak

+31 6 22 51 11 68

ONS werk

Al vele klanten zijn u voor gegaan, hier is het bewijs!

Bij onderhoud en verbetering van onroerend goed, zowel binnen als buiten, wordt tegenwoordig zelfklevende wrapfolie gebruikt als vervanging van verf. Dat biedt echte functionele en esthetische voordelen voor particulieren, eigenaren en aannemers.

Met deze folie kunnen woonhuizen, kantoren, magazijnen en andere soorten onroerend goed op een kosten effectieve wijzen gerestyled of opnieuw gedecoreerd worden.

Binnendeuren

Het wrappen van binnendeuren is een eigentijdse en kosteneffectieve manier om een nieuwe uitstraling aan je interieur te geven. Met speciale deurwrapping folies kunnen standaard deuren worden omgetoverd met een breed scala aan kleuren, texturen en patronen. Deze methode is snel en niet-ingrijpend, waardoor het een populaire keuze is voor het updaten van interieurs zonder de kosten en moeite van het vervangen van deuren.

Algemeen interieur

Het wrappen van algemeen interieur, zoals in restaurants, kantoren, ziekenhuizen en woningen, biedt een veelzijdige oplossing om de sfeer en uitstraling van de ruimte aan te passen. Met speciale interieurwrapping folies kunnen standaard oppervlakken zoals muren, balies en meubilair worden getransformeerd met een breed scala aan texturen en designs. Deze methode is niet alleen kosteneffectief, maar ook flexibel en snel, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

Badkamer meubilair

Het wrappen van badkamermeubilair biedt een snelle en stijlvolle manier om je badkamer een nieuwe uitstraling te geven. Met speciale folies kunnen standaard meubelstukken worden omgetoverd met een scala aan kleuren en afwerkingen, zoals hoogglans, mat of houttextuur. Deze methode is kosteneffectief en niet-ingrijpend, waardoor het een praktische keuze is voor het vernieuwen van je badkamerinterieur.

Keukens

Het wrappen van een keuken is een moderne en creatieve manier om de uitstraling van de ruimte te transformeren. Met speciale folies kan je keukenkastjes, apparaten en werkbladen bedekt worden met verschillende kleuren en texturen, waardoor een geheel nieuwe esthetiek ontstaat. Deze methode is populair vanwege de betaalbaarheid en de mogelijkheid om snel en zonder grote verbouwingen een opvallende verandering in de keuken te realiseren.

Kluisjes

Het wrappen van kluisjes is een slimme manier om functionaliteit en esthetiek te combineren in scholen, sportscholen en andere faciliteiten. Met speciale kluisjesfolies kunnen standaard metalen kluisjes worden omhuld met kleurrijke ontwerpen, logo’s of instructies, waardoor ze een persoonlijke en herkenbare uitstraling krijgen. Deze aanpak biedt niet alleen een visuele upgrade, maar beschermt ook de originele afwerking van de kluisjes tegen krassen en slijtage.

Zonwering

Het aanbrengen van zonwering door middel van wrapping is een slimme oplossing om zowel functionaliteit als esthetiek te combineren. Met speciale zonwerende folies kunnen ramen en glazen oppervlakken worden bedekt, waardoor overmatige warmte en schadelijke UV-straling worden verminderd. Deze methode biedt een eigentijdse en niet-invasieve manier om de binnenkant van gebouwen koel te houden en tegelijkertijd privacy te behouden.

Kozijnen

Het wrappen van kozijnen is een effectieve manier om zowel bescherming als verfraaiing te bieden aan de buitenkant van gebouwen. Door gebruik te maken van duurzame en weerbestendige folies kunnen kozijnen worden omhuld met verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze worden beschermd tegen weersinvloeden en tegelijkertijd een nieuwe uitstraling krijgen. Deze techniek vereenvoudigt het onderhoud en verlengt de levensduur van kozijnen, en biedt tegelijkertijd een kostenbesparend alternatief voor vervanging.

Liftdeuren

Het wrappen van een liftdeur is een moderne en eigentijdse manier om een liftomgeving te
verbeteren. Door gebruik te maken van speciale liftdeurfolies kunnen saaie en verouderde deuren worden getransformeerd met kleurrijke ontwerpen en patronen, wat bijdraagt aan een aantrekkelijkere sfeer. Deze aanpak is zowel kosteneffectief als praktisch, omdat het snel en zonder grote verstoringen kan worden uitgevoerd, waardoor liften een nieuwe en levendige uitstraling krijgen.

Privacy glas

Het aanbrengen van privacy glas door middel van wrapping biedt een elegante oplossing voor het creëren van afgeschermde ruimtes. Met behulp van speciale folies kan gewoon glas worden omgetoverd tot mat, gekleurd of met patronen bedekt glas, waardoor privacy wordt geboden zonder natuurlijk licht te beperken. Deze methode is snel, niet-invasief en veelzijdig, waardoor het ideaal is voor kantoren, badkamers en andere omgevingen waar privacy gewenst is.

Bedrijfspanden

Het wrappen van een bedrijfspand is een indrukwekkende manier om de branding en visuele
identiteit van een bedrijf op een grootschalige manier te presenteren. Met behulp van duurzame en weerbestendige gevelfolies kunnen de buitenmuren van het pand worden omgetoverd met kleuren die de bedrijfsidentiteit weerspiegelen. Deze aanpak vergroot de zichtbaarheid, versterkt merkherkenning en biedt een kosteneffectieve alternatieve oplossing voor het opnieuw schilderen van het gebouw.

Kantoormeubilair

Het wrappen van kantoormeubilair biedt een verfrissende en kosteneffectieve manier om een professionele werkruimte aan te passen. Met speciale folies kunnen standaard bureaus, kasten en stoelen worden getransformeerd met een scala aan kleuren en texturen. Deze methode is snel en niet-ingrijpend, waardoor het een praktische keuze is voor het upgraden van het interieur van een kantoor.

Gevels

Het wrappen van gevels is een innovatieve benadering van het transformeren van de uitstraling van gebouwen. Door gebruik te maken van hoogwaardige folies kunnen gevels worden voorzien van diverse texturen, kleuren en ontwerpen, waardoor een opvallende visuele impact ontstaat. Deze techniek biedt een kosteneffectieve en snelle manier om gebouwen te renoveren en te moderniseren zonder de noodzaak van ingrijpende constructie werkzaamheden.

Onze materialen

Wij werken met Avery Facade Film, dit is een hoogwaardige folie met zeer goede prestaties.
Door de hoge kwaliteit blijt Avery Facade lange tijd mooi, zelfs onder de heftigste omstandigheden.