Diensten

BEL ONs OP

+316 22 51 11 68

Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Is er de afgelopen 20 jaar niks aan uw pand gedaan? Dan is wrappen de perfecte oplossing voor een moderne en nieuwe look.

Voor deze toepassingen gebruikt International Wrapping hoogwaardige folies van de fabrikanten Avery en 3M. Marktleiders op het gebied van wrapfolie.

Het assortiment waar International Wrapping gebruik van maakt:

·       Hoogglans

·       Zijdeglas

·       Matte kleuren

·       Metallic

·    Houtlook

Duurzamer dan verf en 10 jaar garantie op alle folies, zowel binnen als buiten.

Verschillende kleurencombinaties passend bij uw huiskleuren zijn mogelijk die een nieuwe uitstraling aan het pand geven. 

Zeer snelle en  kosten-effectieve applicatie, re-styling van een gebouw in een korte periode.

Kozijnen

Bladdert de verf van uw kozijnen? 
Zijn uw kozijnen aangetast door zonlicht?
Of bent u toe aan een nieuwe frisse kozijnkleur?

Wrappen is dan wellicht een goeie optie voor u!

Wij leveren een garantie van 10 jaar op al onze geleverde folies, zowel binnen als buiten. Dit door onze precisie in het aanbrengen en het uitsluitend gebruiken van de hoogwaardigste materialen in de sector. Uw kozijnen zien er weer als nieuw uit.

Privacy glas

Heeft u bij uw bedrijfspand of huis behoefte aan extra privacy? Wellicht kan melkglas folie een goede optie voor u zijn. Zo gaat er nauwelijks lichtinval verloren en creert u een ruimte met meer privacy.

Keukens

De kosten van een nieuwe keuken kunnen al snel oplopen tot in de tienduizenden euro’s. Bent u toe aan iets nieuws maar voor een schappelijker bedrag? Door het wrappen van uw keuken verandert het complete aanzicht en is het onderliggende materiaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Zonwering

Heeft u last van felle zon op uw pand?
Dit kan vervelend zijn voor uw werknemers en klanten. Met speciale zonwerende folie verhelpen we dit probleem zonder dat er lichtinval of zicht van binnen verloren gaat.

 

Wij wrappen zelfs gehele panden!

Door jarenlange ervaring en verworven expertise in combinatie met hoogwaardige apparatuur en materialen kunnen wij zelfs de grootste klussen aannemen. 
Neem contact op voor meer info